Bij deze HACCP opleiding is inbegrepen:
Hoogwaardige E-Learning
Lunch
Certificaat na succesvolle afronding
Opleidingen Gegeven
Tevreden Klanten
Ervaring
Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) opleiding
Basiskennis van voedselveiligheid en hygiëne
Inzicht in de HACCP-wetgeving en richtlijnen
Voorkomen van voedselveiligheidsrisico's en besmetting
Juiste omgang met voedingsmiddelen en schoonmaakprocedures
Verplicht voor veel beroepen in de horeca en voedingsindustrie
Certificaat na succesvolle afronding van de cursus
Kwaliteit
Het streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van een product, productieproces, dienst of organisatie.
Gezondheid
Voorkomen van gevaarlijke situaties en blootstelling aan schadelijke stoffen. Werkgevers zijn verplicht ervoor te zorgen dat hun werknemers veilig en gezond kunnen werken.
Veiligheid
Het creëren van georganiseerde inspanningen en procedures voor het identificeren van gevaren op de werkvloer, alsmede het verminderen van ongevallen.
Milieu
Een systematische aanpak voor de naleving van milieu-voorschriften op het gebied van bijvoorbeeld geluid, energie, afvalstoffen, lucht en bodem.
© Ten Kate & Stoker- Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring